App still offline

All CUPRA Born related discussions
Post Reply
BORN SPURS
Posts: 23
Joined: Sun Oct 09, 2022 12:49 pm

Post by BORN SPURS »

daern wrote: Wed Jan 04, 2023 2:20 pm
BORN AGAIN wrote: Wed Jan 04, 2023 2:11 pm I pressed on the store button in the car the other day. Saw that Seat are offering me something for 30 quid that I already have installed as part of my package until 2025!
Out of interest, what was it?
Will have another look tomorrow morning and let you know.
I have another update from Seat about the app after I asked what was going on.
Below is the reply, sounds like some Chinese person wrote the last line...lol

Thank you for your message. We are happy to hear the issue is fixed.

It was an outage in the system a few days ago, and it was effected on connection in the app. Now the technical department fixed the issue, and it seems solved your issue too.

We asked to apologize for the caused inconveniences.

Born2Ride
Posts: 59
Joined: Fri Sep 09, 2022 1:32 pm

Post by Born2Ride »

New app update brings back permanent offline mode - brilliant job VW/Cupra keep up the great work :cry:
Deleted User 490

Post by Deleted User 490 »

Is that iOS or Android? What version of the app?

Haven't seen an update for the app for iOS, so still running 1.6.0 (20221107) and the offline banner hasn't reappeared on that.
BORN SPURS
Posts: 23
Joined: Sun Oct 09, 2022 12:49 pm

Post by BORN SPURS »

Went there the next day and it wasn't there...lol
It was something to do with a licence for a product.
Born2Ride
Posts: 59
Joined: Fri Sep 09, 2022 1:32 pm

Post by Born2Ride »

I was a little eager to rant, it's behaving again :D Android v.1.7.0
Born2Ride
Posts: 59
Joined: Fri Sep 09, 2022 1:32 pm

Post by Born2Ride »

Steering wheel still on wrong side for air conditioning screen, not difficult to fix, does feel like being 2nd class citizen, maybe just more Brexit punishment
daern
Posts: 177
Joined: Wed Jul 20, 2022 1:31 pm

Post by daern »

If anyone is bored, would you mind firing up the app and seeing if the odometer mileage is reported at the bottom of the home screen? It's down as "Total distance covered" under "Driving data"...
Born2Ride
Posts: 59
Joined: Fri Sep 09, 2022 1:32 pm

Post by Born2Ride »

No not on Android 1.7.0. It is shown if you click vehicle status button along with next inspection.
Deleted User 490

Post by Deleted User 490 »

Same on iOS 1.6.0
User avatar
Daveion
Posts: 422
Joined: Wed Jun 08, 2022 8:32 pm

Post by Daveion »

daern wrote: Thu Jan 12, 2023 2:58 pm If anyone is bored, would you mind firing up the app and seeing if the odometer mileage is reported at the bottom of the home screen? It's down as "Total distance covered" under "Driving data"...
It's there but not reporting anything!

Screenshot_20230112-154612_My CUPRA.jpg

Born V2-Tech L collected June 22
BMW Z4 e89 sDrive30i Highline
BMW Z4 e85 3.0i SE
Post Reply